munadepüha Head Kliendid. Bitboard OÜ soovib teile häid lihavõttepühi! Ka meie tähistame oma kollektiiviga saabuvaid pühi, seega tulevad meie töönädalasse järgmised muudatused: 29. ja 31. märtsil on meie kauplustel puhkepäev. E-pood töötab tellimuste vastu võtmiseks jätkuvalt 24/7. Tavapärane töö jätkub 1. aprillil. Täname mõistva suhtumise eest ja soovime teile veel kord häid lihavõttepühi!

See pood kasutab küpsiseid ja muid tehnoloogiaid, et saaksime parandada teie kasutuskogemust meie kodulehel.

WIFIleviala laiendaja Edimax Smart N300 2550

Toote pilt on illustratiivne

WIFI-leviala laiendaja Edimax Smart N300

Laos
32,00 €
Hind käibemaksuga Tellimuse täitmise tähtaeg 1-3 tp

Kolm ühes. Seade toimib nii WIFI leviala laiendajana, WIFI sillana kui ka juhtmevaba pääsupunktina.

Kaupluses:

TARTU
JÕGEVA

 

Edimax EW-7438RPn Mini tootekirjeldus

Edimax EW-7438RPn Mini WiFi-laiendaja on kompaktse disainiga sisseehitatud toiteadapteriga WiFi-laiendaja, mille saab ühendada otse pistikupessa. ES-7438RPn Mini on varustatud intuitiivse iOS- ja Android-nutitelefoni kaasrakendusega, et juhtida WiFi ajakava ja külalisvõrku. Mugav paigutus võimaldab teil oma Wi-Fi võrgu signaali leviala suurendada, et saada parem WiFi kvaliteet. Nutika iQ-seadistusega installimine on kiire ja lihtne ning seadmel EW-7438RPn Mini on 3 erinevat töörežiimi: WiFi-pikendaja, pöörduspunkti või traadita silla töörežiimid. Konfigureerige lihtsalt oma võrgukeskkonna jaoks vajalik režiim. Lisaks vastab see traadita ühenduse 802.11b / g / n standarditele ja tagab andmeedastuskiiruse kuni 300Mbps. Edimax EW-7438RPn Mini abil saate nautida kiiret traadita võrguühendust oma kodus ilma täiendavate kaabliteta.

Likvideerige Wi-Fi surnud tsoonid ja kahekordistage WiFi leviala kattuvus
Ühendage pikendaja otse pistikupessa ja Edimax EW-7438RPn Mini saab hõlpsasti laiendada WiFi leviala surnud tsoonidesse, kuhu teie olemasolev WiFi-signaal ei ulatu, ja suurendada parema WiFi jaoks teie WiFi-võrgu signaali leviala ja seega ka kvaliteet.

Nutikas 3-ühes pikendaja, pöörduspunkt ja traadita sild EW-7438RPn Mini võib töötada WiFi-pikendaja, pöörduspunkti või traadita sillana. Konfigureerige nutika iQ häälestusviisardi abil lihtsalt oma võrgukeskkonnale vajalik režiim ja nautige veebis surfamist.

Vaadake ka Inglise keelset tutvustust

4717964700438

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Samas kategoorias on veel 1 toode :

Toode lisatud lemmikutesse
Lisatud võrdluseks.